Rólunk

Rólunk

Cégmegszüntetés, adótanácsadás, kiszervezett pénzügy, könyvelés? Ha ezek közül bármilyen szolgáltatásra van szüksége, akkor nem kell többször beütnie a böngészőbe ezeket a szavakat.

Nagy valószínűséggel nincs az az adóellenőr, aki a BRG-Group csapatának nagy meglepést tudna okozni, hiszen cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adóhatósági vizsgálatok területén.

Ez az idő és a szakmában szerzett ismeretségünk elég arra, hogy ismerjük a másik oldalt, azaz azokat az információkat, amire a NAV kíváncsi. Pontosan tudjuk, mit vár el a hatóság és hogy mire, hogyan reagál. Így aztán bátran mondhatjuk: tudásunk és ezáltal szolgáltatásunk messze meghaladja a törvényi keretek ismeretét és azok betartását.

Cégünk azonban jóval több egy puszta szolgáltatásnál: innovatív rendszert építettünk ki, amely maximálisnál egy kicsivel jobban képviseli ügyfeleink érdekeit. Ez az állandó és jövőbe tartó innováció teszi lehetővé komplex tudásunkat, amivel támogatni tudjuk megbízóinkat. Önnek így nem kell ügyvédeket és tanácsadókat keresnie, hiszen mindent egy kézben tartunk, ami a vállalkozása működéséhez szükséges. Partnereinket fejlett informatikai háttérrel támogatjuk, hangsúlyt fektetünk a technikai újításokra, a számítástechnikai innovációra.

Mielőtt személyesen is találkoznánk, informálódjon bátran a honlapunkon, ahol nemcsak szolgáltatásainkról talál részletes leírást, de néhány esettanulmánnyal és ügyfeleink véleményével is megismerkedhet.

Köszönettel:
BRG-Group csapata